Info over onze leveringstermijnen:

Wanneer zal mijn bestelling bezorgd worden?
Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen doen wij het nodige om deze zo snel mogelijk op te sturen. Standaard worden bestellingen die geplaatst zijn voor 16:00 uur de volgende werkdag uitgeleverd.

Naar welke landen versturen jullie bestellingen?
Bestellingen geplaatst via de webshop leveren wij uit naar België en Nederland. Wenst u een bestelling af te leveren in een ander land, gelieve dan contact op nemen met ons.

Leveren jullie ook op zaterdag en zondag?
Momenteel leveren wij alleen uit op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen geplaatst vanaf vrijdag 16:00 uur tot maandag 16:00 uur zullen dinsdag bezorgd worden.

Met welke transportfirma’s werken jullie samen?
Afhankelijk van uw bestelling zal het artikel geleverd worden door Bpost, DHL, DPD of UPS. Eventuele vertragingen bij de transportfirma is mogelijk in geval van overmacht of staking.

Kan ik de bezorging van mijn pakketje volgen? 
U ontvangst een track & trace code op het e-mailadres dat is doorgegeven met uw bestelling. Deze code zal u ten laatste de volgende ochtend ontvangen via e-mail.

Wat als ik niet thuis ben op moment van levering?
Niet thuis op moment van levering? Geen probleem, de chauffeur zal steeds een 2de keer langs komen of het pakje proberen af te leveren bij uw buren of rechtstreeks in een afhaalpunt bij u in de buurt. Via de tracking link zal u steeds de laatste status van uw zending kunnen volgen. Controleer ook zeker uw brievenbus voor een bericht van de chauffeur of ingeval van kleine bestellingen / pakjes.

Kan ik na het ontvangen van mijn track & trace code de bestelling nog annuleren?
Het is mogelijk om de levering te weigeren voor ontvangst. U kan aan de chauffeur dan aangeven dat u de levering weigert. Op deze manier zal de bestelling terug naar ons magazijn komen en zal u een terugbetaling ontvangen. Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@itf-consult.be.

Kan ik mijn bestelling ook (dezelfde dag) afhalen?
Wij hebben geen fysieke winkel waardoor het helaas niet mogelijk is om uw bestelling persoonlijk te komen afhalen. Ingeval van een heel dringende bestelling kan u steeds telefonisch contact opnemen op het nummer +32 53 89 51 80, we kunnen dan steeds bekijken wat mogelijk is.

OPGELET

Indien uw artikel defect of beschadigd zou zijn op moment van levering gelieve dan binnen de 24 uur contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0) 53 89 51 80 of een e-mail te sturen naar info@itf-consult.be met vermelding van uw bestelnummer.